Valio.fi – uusi palvelu hyvän ruoan ystäville

Mitä söisimme tänään? Entä huomenna? Mitä raaka-aineita ruoan valmistamiseen tarvitaan? Tuttuja kysymyksiä – ja mikä pahinta, samat kysymykset toistuvat joka päivä. Valio halusi kääntää kiireisten kuluttajien arkiset pulmat kotiruoan voitoksi, ja ratkaisuksi syntyi uusi Valio.fi.

Kohti kotiruokaa

Palvelun tärkein tehtävä on auttaa konkreettisesti kokkaamisessa, kodin ruokatalouden suunnittelussa ja ostosten tekemisessä.

Arkisen ruoanlaiton helpottamiseksi onkin kehitetty joukko näppäriä työkaluja, kuten Valio Koekeittiön suunnittelemat viikon ruokalistat, automaattisesti iPhone-applikaatioon sujahtava kauppalista ja omien suosikkireseptien tallentaminen. Kaiken pohjana on huolella rakennettu ja testattu reseptikirjasto.

Tutustu osoitteessa www.valio.fi ›

Ideoita ja inspiraatiota

Mielenkiintoinen sisältö innostaa käyttäjiään nauttimaan hyvästä kotiruoasta. Artikkelit esittelevät sesonkiteemoja, kansainvälisiä keittiöitä ja uutuustuotteita – eikä käyttäjä joudu koskaan umpikujaan, sillä tukipalsta tarjoaa aina uusia, aiheeseen liittyviä sisältöjä.

Kuluttajia innostetaan myös kampanjoin, jotka istuvat luontevasti tuotesivuille. Monipuolinen sisältö resepteineen, artikkeleineen ja ajankohtaisista ruokateemoista kertovine blogikirjoituksineen laajentaa kuluttajan kokemusta Valion tuotteista.

Pala yhteistä arkea

Palvelu on merkittävä lisäarvotekijä paitsi tuotteille, myös koko Valio-brändille. Uusi Valio.fi avaa ainutlaatuisen ikkunan Valion maailmaan, ja ihmisläheinen ote rakentaa siltaa kuluttajan arkipäivään.

Valio Koekeittiön kokkikaarti lähti mukaan palveluun omilla nimillään, kuvillaan ja blogipostauksillaan, ja näin ammattilaiset herkkureseptien takana saivat kasvot. Näin Valio elää mukana kuluttajan arjessa ja juhlassa, päivästä toiseen.

Luvassa vieläkin parempaa!

Valio.fi ei ole jämähtänyt paikalleen, vaan palvelua parannetaan jatkuvasti. Kehityssuunnitelmat vievät pitkälle tulevaisuuteen, ja näin kuuluu ollakin, kun kyseessä on hyvä, kuluttajalähtöinen verkkopalvelu.

Tähänastinen työ on jo ehtinyt osoittaa, että suunta on oikea. Kävijämäärät ovat kasvaneet lanseerauksesta lähtien, ja palvelun löydettävyys on erinomainen, sillä hakukoneoptimoinnista on pidetty hyvää huolta. Uusi Valio.fi haluaa olla kaikkien ulottuvilla.

Palvelu on paitsi tuonut lisäarvoa kuluttajalle, myös tehnyt koko Valio-brändistä helposti lähestyttävän ja nostanut Valion digipresenssin uudelle tasolle. - Jussi-Pekka Erkkola, Digital Marketing Manager, Valio Oy